kopogj.hu
Menü
Hírlevél Feliratkozás
Név*:
E-mail*:
Online biztosítás

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakás biztosítás

Ajánló

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Biztosítás kötés:

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakásbiztosítás

Egészség és balesetbiztosítások:

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Egészség- és balesetbiztosítások

Eszébe jutott már, hogy a mindennapok forgatagában a túlhajszoltság, az egészségtelen életmód, a stressz milyen káros hatást gyakorolhat a szervezetünkre? Gondolt már arra, hogy egy esetleges betegség vagy baleset miatt hogyan pótolná kiesett jövedelmét? Felmerült már Önben, hogy a gyógyítással kapcsolatos költségeket és kiadásokat hogyan finanszírozná? Számolt már az orvos, az ápolás, a gyógyszerek, a hálapénz, az utazás, az esetleges külföldi gyógykezelés vagy beutaló nélkül igénybe vett szolgáltatások költségeivel? Öngondoskodás nélkül kiszolgáltatottá válhat, a kieső jövedelem és a felmerülő költségek pedig az anyagi biztonságot veszélyeztethetik. A Generali-Providencia Zrt. egészség- és balesetbiztosításaival nyugodt lehet, mert fel tud készülni a váratlan helyzetekkel járó anyagi nehézségekre. Széles termékpalettánkból választhatja ki az igényeinek megfelelő és legteljesebb védelmet nyújtó szolgáltatásokat. Mindezt szakszerű és ügyfélbarát kiszolgálással, versenyképes díjakon kínáljuk Önnek.


TestŐr egészség- és balesetbiztosítás

Céljaink megvalósításához nélkülözhetetlen az egészség. Egészségünk alakulását magunk is befolyásolhatjuk, de vannak olyan váratlan események, amelyeket nem tudunk kivédeni. Sokféleképpen szenvedhetünk balesetet is, változó kimenetellel. Ezért fontos az előrelátás és a gondoskodás. Hogy Ön és családja az anyagi terheket könnyebben viselje, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. sokféleképpen nyújt anyagi segítséget.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Milliós segítség

Baleset bárkivel történhet. Sajnos erre mindig csak utólag, a baj bekövetkezése után döbbenünk rá. A Milliós segítség egyszerűsített balesetbiztosítási termékünk komplex védelmet nyújt balesetből eredő sérülések vagy baleseti halál esetére. Egyszerű balesetbiztosítási csomagjaink, kockázatelbírálás nélkül, kedvező áron megköthetők.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Szimba tanuló-balesetbiztosítás

A baleseteket megelőzni nem tudjuk, de segítünk a gyógyulás esetenkénti magas költségeinek viselésében. A Szimba tanulóbiztosítást ajánljuk minden oktatási intézménynek, óvodáknak, általános és középiskoláknak.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Exkluzív egészségbiztosítás magánkórházban

Termékünk egyedülálló újdonsága, hogy a hagyományos biztosítási összeg szolgáltatás mellett megjelenik a szolgáltatásfinanszírozás is, melynek keretében a biztosítóval szerződött magánkórházban, állami vagy önkormányzati kórházakban a biztosító átvállalja a biztosított ténylegesen felmerülő költségeit, a feltételekben foglaltak szerint.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Extrém sportokra vonatkozó balesetbiztosítás

Biztosan Ön előtt is ismert, hogy 2007. január 1. óta - a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. LXXXIII. törvény (Ebtv) módosítása miatt - a különösen veszélyes (extrém) sporttevékenységet űző személyek elesnek a kötelező egészségbiztosítás ingyenes egészségügyi szolgáltatásaitól (vagyis fizetniük kell az egészségügyi ellátásokért), ha az extrémsport tevékenység közben sportbalesetet szenvednek.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Pajzs kollektív személybiztosítások

Baleset sokféle külső tényező hatására létrejöhet, és nagyon változatos klinikai képben jelenhet meg. Fontos jellemzője azonban, hogy bárhol is történjen, bármilyen okból is jöjjön létre: az esetek nagy részében a balesetet szenvedett sérült személy egészségügyi ellátást igényel.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Biztosítás kötés:

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakásbiztosítás

Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Biztonsági kód:
Gépelje be a megjelent biztonsági kódot*: