kopogj.hu
Menü
Hírlevél Feliratkozás
Név*:
E-mail*:
Online biztosítás

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakás biztosítás

Ajánló

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Biztosítás kötés:

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakásbiztosítás

Vagyonbiztosítások:

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Vagyonbiztosítások

Vagyonunk megszerzése és gyarapítása sok energiánkat emészti fel, de hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a megszerzett vagyonra vigyázni is kell. Sajnos, sok olyan körülmény játszhat szerepet életünkben (gondoljunk csak a folyamatosan növekvő bűnözésre, a természeti csapásokra, vagy egészen egyszerűen a balszerencsére), ami vagyonunk megrongálódásával, megsemmisülésével fenyeget. Ezért aztán fontos felkészülnünk minden eshetőségre. A Generali-Providencia Zrt. vagyonbiztosításai segítenek abban, hogy egy nem várt szerencsétlen fordulat után ne kelljen a nulláról kezdenünk. Sőt.


Házőrző lakásbiztosítás

A lakásbiztosítás, ha nem is képes megvédeni otthona melegét a nem várt problémáktól, de hatékony megoldást nyújt a kockázatok csökkentésére. Válassza a mosolyt és az otthon melegét! Válassza a Generalit, mert a Házőrző családiotthon-biztosítás korrekt kárrendezésével akkor nyújt segítséget, amikor Önnek igazán szüksége van rá.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Házőrző többlakásos épületbiztosítás

Társaságunk a módozaton belül piacvezetőként a társasházi és lakásszövetkezeti közösségek számára komplett épületbiztosítást kínál, mely magában foglalja a magántulajdonban lévő lakások és közös tulajdonban lévő épületrészek (pl.: lépcsőház, pince, tetőszerkezet, stb.) biztosítását is.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Jogvédelmi biztosítás

A jogvédelmi biztosítás a magánéletben előforduló peres eljárások, jogi problémák esetén nyújt segítséget. A Generali kiegészítő jogvédelmi biztosításai úgy kerültek kifejlesztésre, hogy a mindennapi életben felmerülő leggyakoribb kockázatok ellen védjenek, a FamilyCare csomagtermék pedig felelősség- és jogvédelmi biztosítást is tartalmaz.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás

Bármennyire körültekintően vezeti is vállalkozását, nem feledkezhet meg róla, hogy azt veszélyek fenyegetik, melyeket gyakran a legnagyobb óvatossággal sem tud kivédeni. Vagyontárgyai biztonságának megőrzésében, az üzletmenet folyamatosságának fenntartásában segít Önnek a Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Szállítmánybiztosítások

Szárazföldön, vízen, levegőben óriási mennyiségű és értékű árut szállítanak világszerte. A feladótól a vevőnek történő kiszolgáltatásig tartó úton az áru számtalan veszélynek van kitéve, melyek következtében sérülhet, illetve elveszhet, jelentős veszteséget okozva az áru tulajdonosának.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Építés- és szerelésbiztosítások

Az építési időszak alatt a még nem teljesen kész építmény nagy mértékben ki van téve a természeti erők csapásainak, rosszindulatú rongálásoknak, hanyagságnak, stb. Az általunk forgalmazott építés- és szerelésbiztosításifedezetek lehetőséget teremtenek az ilyen jellegű magas kockázatok kizárására. Termékeink közt megtalálja az építkezések ill. szerelések összkockázatú biztosításait és a családi házak építésbiztosítását.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Gépbiztosítások

A gépek működtetésük során különféle veszélyeknek és kockázatoknak vannak kitéve: kezelési hiba, ügyetlenség, betörés, tűz, víz okozhatja a gépek károsodását. Termékeink közt megtalálja az elektronikus berendezések és készülékek biztosítását, géptörés, gép-üzemszünet és gépszerelés biztosításokat, valamint a hűtött-áru biztosítást.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Mezőgazdasági biztosítások

Növénybiztosításaink között megtalálja többek közt a jégkárbiztosítást, árvíz-, ill. téli fagykárbiztosítást, üvegházi vagy fóliás termesztés, viharkár vagy erdőtűz biztosítását. Állatállományát biztosíthatja természeti csapások, katasztrófák ellen, nagy értékű állítaira egyedi állatbiztosítást köthet. Porta elnevezésű termékünk a mezőgazdasági vállalkozók összetett vagyonbiztosítása.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Nagy- és multinacionális vállalatok vagyonbiztosítása

A nagy- és multinacionális vállalatok részére kínáljuk nevesített kockázatú és összkockázatú vagyonbiztosításainkat. Ügyfeleink társaságunk vezető kockázatelbíráló munkatársai segítségével fogalmazhatják meg biztosítási igényeiket, melyre a biztosítandó vagyoncsoportok, biztosítási összegek, lefedni kívánt kockázatok és a kockázatcsökkentő intézkedések ismeretében, többféle variációban készítünk ajánlatot.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Általános felelősségbiztosítások

Felelősségbiztosítási szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben meghatározott mértékben és feltételek szerint mentesítse őt olyan kár megtérítése alól, amelyért jogszabály szerint felelős. Általános felelősségbiztosítási termékpalettánkba tartozik a tevékenységi, a munkáltatói, a szolgáltatói, a termékfelelősség- és a környezetszennyezési felelősségbiztosítás.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Szakmai felelősségbiztosítások

Társaságunk egészségügyi és szociális tevékenységre, állat-egészségügyi tevékenységre, könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők részére, építészeti és műszaki tervezésre, illetve vagyonvédelmi vállalkozások részére kínál szakmai felelősségbiztosításokat.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Vízi járművek felelősségbiztosítása

A hajó üzembentartóját terheli felelősség a hajóval okozott károkért. Hasonlóan a gépjárművekhez a hajóknál is a legkisebb hiba tetemes kárt okozhat. Társaságunk ezt a terméket a hobby céllal üzemeltett sport vízi járművek üzembentartóinak ajánlja.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Vízi járművek casco biztosítása

A vízi járművek casco biztosítása motoros és vitorlás hajókra nyújt védelmet Magyarországon, illetve Európa vízein. A biztosítás baleset, tűz, robbanás, villámcsapás, vihar, földrengés, felhőszakadás, árvíz, jégverés, szikla- és kőomlás esetén nyújt kártérítést.

Részletek  "KOPOGJ IDE"

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Személyre szabott ajánlatért keresse irodánkat !

Kopogj !

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Biztosítás kötés:

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakásbiztosítás

Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Biztonsági kód:
Gépelje be a megjelent biztonsági kódot*: