kopogj.hu
Menü
Hírlevél Feliratkozás
Név*:
E-mail*:
Online biztosítás

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakás biztosítás

Ajánló

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Biztosítás kötés:

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakásbiztosítás

Utasbiztosítások:

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Külföldön járva számtalan veszélynek vagyunk kitéve, melyek egy idegen országban jelentősebb problémaként jelentkeznek, mint ismerős környezetben. Az utasbiztosítási termékek balesetből, betegségből és poggyászkárból felmerülő költségekre kínálnak fedezetet 24 órás, magyar nyelvű, az egész világra kiterjedő, az év minden napján rendelkezésre álló telefonos segítségnyújtási szolgáltatással egybekötve. Társaságunk az Európai Utazási Biztosító Zrt. utasbiztosítási termékeit közvetíti, mely társaság a Generali Csoport tagja.

 

Amennyiben magánemberként járja a világot, az egyéni és csoportos utasbiztosítási termékek kínálnak fedezetet, amennyiben egy külföldi egyetem padjait koptatja, vagy nyelvgyakorlás céljából hosszabb ideig külföldön tartózkodik, az Euro 30,  World 30 biztosítás nyújt megfelelő megoldást. Üzleti út alatt fenyegető veszélyek ellen éves bérletet ajánlunk. Ha Európai Egészségbiztosítási Kártyával (EEK) vagy utasbiztosítási fedezetet tartalmazó bankkártyával rendelkezik, ajánljuk EEK-Plusz és Bank-Plusz kiegészítő biztosításokat azokra a kockázatokra, amelyekre az EEK, illetve a bankkártya-biztosítás nem nyújt fedezetet. Ha gépjárművével Európa területén balesetet szenved, vagy gépjárműve meghibásodik, az Autó Extra kiegészítő biztosítás birtokában különféle segítségnyújtási szolgáltatásokat vehet igénybe.

Egyéni és csoportos utasbiztosítások

Nívó, Top, Top Extra

Az utasbiztosítási termékek széles palettájából választhatnak mindazok a külföldre kiránduló magánszemélyek, akik egyénileg vagy csoportosan indulnak útnak. Az egész világra kiterjedő fedezet kiterjed egészségügyi segítségnyújtásra, további utazási- és jogvédelmi segítségnyújtásra egyaránt.

Télisport Utasbiztosítás

Idén is érdemes a színvonalas Sí-termékcsalád kínálatából választani a téli sportok szerelmeseinek, hiszen újra itt a Sí-Sztár, a Sí-Profi és a Sí-Extra. Ennek az utazókörnek a speciális igényeit szolgálja, hogy a síbérlet-visszatérítés és a bővített poggyászbiztosítás mellett most már nem csak a Sí-Extra, hanem a Sí-Sztár és a Sí-Profi termék is tartalmaz felelősségbiztosítást (Sí-Sztár: 100 ezer Ft, Sí-Profi: 250 ezer Ft.) A sí- és snowboard-felszerelések „baleseti sérüléseire" a tavalyinál jóval magasabb fedezetet vállal az EUB, sőt, egy extra szolgáltatást is kínálunk mindezek mellé: most plusz egy nappal meghosszabbodik a biztosítás érvényessége (min. 3 napra kötött szerződésekre), ha valamilyen szerencsétlen körülmény (közlekedési baleset, rendkívüli időjárási körülmények ill. természeti katasztrófa következtében elrendelt útlezárás) miatt nem tudna az utazó az előre eltervezett időpontban hazaérni.

Téli Utasbiztosítási Bérlet:

Árak, szolgáltatás táblázat  "KOPOGL IDE"

Télisport Utasbiztosítás:

Árak, szolgáltatás táblázat EGYÉNI  "KOPOGJ IDE"

Árak, szolgáltatás táblázat CSOPORTOS  "KOPOGJ IDE"

AIR HOLIDAY a repülővel utazóknak

Az AIR HOLIDAY Extra és az AIR HOLIDAY City termékeinket a repülős utazásokhoz ajánljuk. Az alapszolgáltatások megegyeznek a klasszikus Top Extra és Top biztosítás szolgáltatásaival. A két új „repülős" biztosítás légipoggyászkár esetén emelt biztosítási összeget nyújt, a poggyászok légi úton történő sérülésére is fedezetet vállal, kiegészítő szolgáltatásként nyújtja a külföldi és magyarországi járatkésés miatt felmerülő költségtérítést, valamint a baleseti halál szolgáltatáson felül a légikatasztrófa biztosítást.
Jó hír az egzotikus úticélokat választóknak, hogy az Air Holiday Extra termék már alapáron fedezetet nyújt a legnépszerűbb vízi- és vízparti sportokra is, így a búvárkodásra, surf-re, vitorlázásra, quadra stb. és ehhez kapcsolódóan sporteszköz-biztosítást is tartalmaznak.

Repülős utakhoz:

Árak, szolgáltatás táblázat EGYÉNI  "KOPOGJ IDE"

Árak, szolgáltatás táblázat CSOPORTOS  "KOPOGJ IDE"

 

Klasszikus Utasbiztosítás

Egyéni biztosításunkat ajánljuk minden 80 év alatti személy részére, aki nem munkavégzés céljából külföldre indul. A 3 különböző biztosítási termék közül a megfelelő kiválasztásához vegyük figyelembe a célország árszínvonalát. Nem mindegy, hogy mekkora limittel rendelkezik a kiválasztott biztosítási csomag, ha orvosi ellátást kell igénybe vennünk, illetve hogy milyen egyéb szolgáltatásokat nyújt. A már jól ismert klasszikus utasbiztosítások közül Top Extra termékünk esetén az orvosi és mentési költségek térítésének felső limitje 100 millió forintra emelkedett, így szolgáltatás-szintjét tekintve gyakorlatilag „limit nélkülivé" vált.

Klasszikus Utasbiztosítások:

Árak, szolgáltatás táblázat EGYÉNI  "KOPOGJ IDE"

Árak, szolgáltatás táblázat CSOPORTOS  "KOPOGJ IDE"

 

FOTÓBIZTOSÍTÁS / FLASH DOKTOR - A CSALÁDI FOTÓK MEGMENTŐJE

Piacra került, és január 1-től már megköthető az utazási irodákban és az interneten a KÜRT Zrt. és az Európai Utazási Biztosító Zrt. együttműködésével megvalósított első magyarországi adatbiztosítás, a Flash Doktor. A biztosítás flash típusú adathordozón tárolt adataink elvesztése esetén mentesít bennünket pár száz forint biztosítási díj ellenében az adatmentés több tízezer forintos költségétől. A világ egyik legfejlettebb adatmentési technológiai hátterét a KÜRT Zrt. biztosítja a szolgáltatáshoz.

Kiegészítő biztosítások: EEK-Plusz, Bank-Plusz

Európai Egészségbiztosítási Kártyával rendelkező ügyfeleink részére ajánljuk az EEK-Plusz kiegészítő biztosítást, amely baleset vagy betegség esetén segítséget nyújt a legközelebbi EEK-t elfogadó kórházba történő átszállításban, a hazaszállításban, valamint egészségügyi segítségnyújtási szolgáltatásokat, poggyászbiztosítást és balesetbiztosítást tartalmaz.

Utasbiztosítási fedezetet tartalmazó bankkártyával rendelkező ügyfeleink választhatják a Bank-Plusz kiegészítő biztosítást, amely egészségügyi segítségnyújtást és biztosítást, gépjármű-segítségnyújtás alapszolgáltatásokat, balesetbiztosítást, poggyászbiztosítást, valamint jogvédelem- és felelősségbiztosítást tartalmaz. A Bank-Plusz önrészeket tartalmaz, amelyre fedezetet a bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás nyújt(hat).

Árak, szolgáltatás táblázat  "KOPOGJ IDE"

 

Euro 30, World 30

Az Euro 30 biztosítás Európa területére, a World 30 biztosítás az egész világra kiterjedően nyújt fedezetet egészségügyi-, baleseti- és poggyász kockázatokra mindazon 30. életévet be nem töltött fiataloknak, akik hosszabb ideig (min. 30 nap, max. 365 nap) tartózkodnak külföldön diákként, babysitterként, stb., vagy akár csak világot látnak munkavégzés nélkül.

Árak, szolgáltatás táblázat  "KOPOGJ IDE"

Gyakran utazóknak kényelmes megoldások

Európa Kártya:
Az Európa Kártya (9.900 Ft/év), ami egy évig (nem naptári év!) korlátlan számú kiutazási lehetőséget nyújt - max. 15 napos utakra - Európában, Tunéziában, Egyiptomba, a Kanári szigeteken

Éves bérlet:
Top, Top Extra, EEK-Plusz, Bank-Plusz

Az éves bérlet 365 napig (nem naptári év!) korlátlan kiutazási lehetőség max. 30 napos utakra az egész Világ területére!

Az éves bérletet azon vállalatoknak ajánljuk, melyek dolgozója/dolgozói egy éven belül többször is rövid ideig külföldön tartózkodnak hivatalos kiküldetésben. Éves bérlet vásárlását javasoljuk olyan magánszemélyeknek és családoknak is, akik gyakran, rövid időszakra utaznak külföldre.

Árak, szolgáltatás táblázat  "KOPOGJ IDE"

Autó Extra

Autó Extra biztosítás 10 évnél nem idősebb járműre köthető meg. A biztosító szolgáltatásai között helyszíni javító küldése, szervízbe szállítás, valamint autómentővel történő hazaszállítás költségeinek térítése szerepel, illetve tartalmaz még a biztosítás egyéb szolgáltatásokat is: kapcsolattartás a szervízzel, a gépjárműben utazók továbbutazásának, szállásának megszervezése, szállásköltség megtérítése, bérautó biztosítása. A biztosítás területi hatálya Európán belül a feltételekben felsorolt országokra terjed ki.

Árak, szolgáltatás táblázat  "KOPOGJ IDE"

Segítségnyújtás telefonon

Amennyiben Ön utasbiztosítással rendelkezve külföldön bajba jut, csak egy telefonszámot kell tudnia ahhoz, hogy rögtön segítségére siethessünk! A + 36 1 465-3666 számon a Generali Csoporthoz tartozó Europ Assistance felkészült, számos nyelven beszélő munkatársai éjjel-nappal fogadják hívását, és azonnal intézkednek az Önt ért baj elhárításáról, mérsékléséről, gondoskodnak problémája megoldásáról.

Kárrendezés

A kárbejelentés és a kárrendezés folyamatáról, Tőlünk részletes információt kap.

 

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Személyre szabott ajánlatért keresse irodánkat !

Kopogj !

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Biztosítás kötés:

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakásbiztosítás

Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Biztonsági kód:
Gépelje be a megjelent biztonsági kódot*: