kopogj.hu
Menü
Hírlevél Feliratkozás
Név*:
E-mail*:
Online biztosítás

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakás biztosítás

Ajánló

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Biztosítás kötés:

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakásbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár:

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Önkéntes nyugdíjpénztári üzletágunk

Miben különbözik az önkéntes- és a magán-nyugdíjpénztári rendszer

Az önkéntes nyugdíjpénztár két fontos pontban különbözik a magán-nyugdíjpénztártól:

· Először is érdemes megemlíteni, hogy - amint a neve is mutatja - nem kötelező, hanem egy szabadon választható nyugdíj előtakarékossági formáról van szó.
· Másodszor fontos tudni, hogy ez a megoldás jelenti az igazi öngondoskodást, hiszen a pénztártagok szabadon választott összeggel járulhatnak hozzá gondtalan nyugdíjas éveik megteremtéséhez.


Azoknak ajánljuk az önkéntes nyugdíjpénztári tagságot, akik:

· előre kívánnak gondoskodni nyugdíjaséveikről,
· hosszú távú, kamatadómentes, adókedvezménnyel támogatott megtakarítást keresnek,
· cégvezetőként, munkáltatóként gondoskodni kívánnakmunkatársaik jövőjéről.


Amiért az Önkéntes Nyugdíjpénztárt érdemes választani

Kedvező költséghatékonyság
400.000Ft éves önkéntes nyugdíjpénztári befizetés felett a befizetések 99,5%-át írjuk jóvá pénztártagjaink egyéni nyugdíjszámláján. Belépéskor 4.000Ft a működési tartalékra kerül.

Portfólió választási lehetőség

Kockázatosabb, de hosszú távon várhatóan magasabb hozamokat eredményező, vagy inkább kiszámítható, egyenletesen teljesítő befektetési eszközökben tartaná nyugdíjpénztári megtakarításait? A Generali Nyugdíjpénztár által kínált Eldorado Business, Eldorado Medium, Eldorado Standard és Eldorado Fix befektetési portfóliók közül Ön is megtalálhatja hozamelvárásának és kockázatvállalási hajlandóságának leginkább megfelelőt.

Rugalmas
Az Ön által vállalt havi tagdíj bármikor változtatható, és lehetőség van eseti befizetésre is. Alaptagdíj: 2000 Ft/hó.

Folyamatos kapcsolattartás

Nagy hangsúlyt helyezünk pénztártagjaink minőségi kiszolgálására, így ügyfélszolgálatunkat a kor kihívásainak megfelelően folyamatosan fejlesztjük, és ügyintézésre rendelkezésre áll a Generali-Providencia Biztosító Zrt. országos fiók és tanácsadói hálózata is.

Stabilitás, eredményes vagyonkezelés
Szolgáltatásainkat a Generali magyarországi tagvállalataival szorosan együttműködve nyújtjuk, amely vállalatcsoporthoz olyan cégek tartoznak, mint Magyarország egyik legnagyobb biztosítótársasága, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. vagy a vagyonkezelési piac kiemelkedő szereplője, a Generali Alapkezelő Zrt.

Személyre szabott ajánlataink

Új belépőknek

Üdvözöljük azok között, akik tudják, hogy a hosszú munkával töltött évek után a gondtalan nyugdíjaskor megteremtéséhez és jelenlegi életszínvonalának fenntartásához elengedhetetlen az öngondoskodás.

Pénztárt váltóknak

Önkéntes nyugdíjpénztárának érdemes olyan partnert választania, amely az Ön érdekeinek szem előtt tartásával és megfelelő szakmai háttérrel hozza meg döntéseit. Amennyiben nem elégedett jelenlegi pénztára hozamaival, tájékoztatásával vagy működési költségeivel, tekintse meg a Generali Nyugdíjpénztár ajánlatát.

Pénztártagjainknak

Köszönjük, hogy bennünket bízott meg nyugdíjas évei anyagi biztonságáról való gondoskodással. Az önkéntes nyugdíjpénztár elsősorban nyugdíjas éveinek megkönnyítését szolgálja, érdemes azonban tudnia, hogy a nyugdíj elérése előtt is számos előnyét élvezheti pénztári tagságának.

Munkáltatóknak

Munkáltatóként bizonyára többféle juttatásban részesíti alkalmazottait. Ezek sorában érdemes számolnia az önkéntes nyugdíjpénztári befizetéssel, mert munkatársai nyugdíjas éveinek biztonságáról való gondoskodással erősítheti kötődésüket a vállalathoz.

VÁLASZTHATÓ PORTFÓLIÓK "KOPOGJ  IDE"

Egyenleglekérdezés

Egyenleglekérdezés önkéntes nyugdíjpénztári tagjainknak

Pénztártagjaink minőségi kiszolgálása érdekében internetes szolgáltatásainkat is a kor kihívásainak megfelelően folyamatosan fejlesztjük.

Honlapunkat egyenleglekérdező funkcióval bővítettük, amelynek segítségével számlaegyenlegének alakulását tudja nyomon követni.

A belépéshez szükséges jelszót e-mailen küldjük meg pénztártagjaink számára. Ha Önnek még nincs pénztárunknál regisztrált e-mail címe, kérjük, töltse le honlapunkról az Adatmódosító nyilatkozatot és juttassa el levelezési címünkre:

SIMEON BT./SIMON ENDRE
9025 GYŐR, LAKATOS út 17.

LETÖLTHETŐ NYOMTATVÁNYOK  "KOPOGJ IDE"

 

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Személyre szabott ajánlatért keresse irodánkat !

Kopogj !

Ha nálunk kopogtat, sokat spórolhat!

Biztosítás kötés:

Image map

click map Utasbiztosítás KGFB Casco Lakásbiztosítás

Kapcsolatfelvétel
Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Biztonsági kód:
Gépelje be a megjelent biztonsági kódot*: